ΛΕΥΚΙΜΜΑΡΑ!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ(Α.Ε.Λ.)



ΜΕΛΟΣ: Ε.Π.Ο Ε.Ο.ΠΕ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ε.Π.Σ.Κ
ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ: 1062
ΣΤΑΔΙΟΥ 1 ΛΕΥΚΙΜΜΗ 49080 ΑΦΜ: 090308734
Τηλ.: 2662022946 τηλ./φαξ: 2662029058
Κιν.: 6978890076 email: makantai@otenet.gr

aleuximon@yahoo.gr

''ΞΥΠΝΗΣΕ'' ΚΑΙ... ''ΚΑΘΑΡΙΣΕ''!!!

2002-01-01 15:17

Η ισοφάριση του Ατρόμητου κι ένας... διάλογος εξέδρας, «ξύπνησαν» την ομάδα του Παλαιοχωρίτη, που στο τελευταίο 20λεπτο πήρε τη (δίκαιη) νίκη, με 3-1.

 

*

Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με... νίκη! «Απομυθοποίησε», λοιπόν, σήμερα, Κυριακή (9/3), η ΑΕ Λευκίμμης, τα κάποτε απαισιόδοξα της Λίτσας Διαμάντη («.. τελειώνει με πόνο...» και τα λοιπά και τα λοιπά της καταθλίψεως).

Και, αφού πρώτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πριν καν, οι θεατές στο γήπεδο Λευκίμμης, προλάβουν να τραβήξουν τις πρώτες «τζούρες» στον fredo cappuccino τους (σε πλαστικό, απαραιτήτως...), «καθάρισαν», εντέλει, και το ματς με τον φιλότιμο Ατρόμητος της Άφρας, 3-1.

Το ένας κέρδος μέρας. Το άλλο; Την ίδια ώρα, οι Μπενίτσες άφησαν δύο βαθμούς στα Βασιλάτικα (4-4 και... τρίτος ο Ηρακλής), οπότε στο +5 η διαφορά από την τρίτη θέση. Όχι λίγο... Ίσα- ίσα...

Δίκαιη, φυσικά, η επικράτηση της ομάδας του Παλαιοχωρίτη, ήταν. Απολύτως. Εύκολη, πάλι, σχετικό... Μπορεί, βλέπετε, μόλις στο 2’ ο Σπύρος Γαστεράτος να... ξόρκισε τα κακά δαιμόνια που τον κρατούσαν φέτος «άσφαιρο», ανοίγοντας με κεφαλιά το σκορ (αποδέκτης μπάλας από αριστερά), μπορεί η ΑΕΚ να διατήρησε την υπεροχή σ’ όλη τη διάρκεια, μπορεί να χάθηκαν και κάποιες επιπλέον ευκαιρίες (παράδειγμα, ενδεικτικά, με τον Πέτρο Βλάσση), λίγο, όμως, το «κάτι παραπάνω» στο φινάλε (υπήρξαν περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι «κούρασαν» την μπάλα, επιλέγοντας τον πιο δύσκολο δρόμο), λίγο ο τερματοφύλακας, λίγο μια... διαφαινόμενη αίσθηση (ας μας επιτραπεί...) «μπλαζέ», άλλο γκολ ως το ημίχρονο δεν μπήκε. Κι επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλει πολύ, να γίνει η ζημία, φθάσαμε στο 61’, όπου σε μια απ’ τις μεμονωμένες «πραγματικές» επισκέψεις της Άφρας στην εστία του Σμοϊλη, 1-1 με τον Μπασιούκα και...alarm!

Kάπου εκεί ήταν, που ανασκουμπώθηκαν κάπως οι Λευκιμμιώτες. Τι φάνηκε να τους «ξυπνά» κομματάκι παραπάνω; Ο... ξεσηκωμός της εξέδρας, με αφορμή έναν «διάλογο» (συνοδεία και κάποιων... ιπτάμενων «εδώδιμων»), που άνοιξε με παίκτη του Ατρόμητου (του χρέωσαν άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο). Έγιναν, λοιπόν, πιο έντονοι οι... παλμοί και, μετά από το φάουλ του Κοκκινίδη, στο δοκάρι (αφού πρώτα, την βρήκε ο τερματοφύλακας), ήρθε στο 74’ ο Φίλιππος Βλάσσης να δώσει εκ νέου το προβάδισμα (κοντινό πλασέ, μετά από γύρισμα από αριστερά) και, ουσιαστικά, να τελειώσει την κατάσταση.

Οριστικά και αμετάκλητα, στο 85’. Με ωραία ατομική προσπάθεια και σωστό τελείωμα του Νικόλα του Κουλούρη... Και πάμε γι’ άλλα...

Τον αγώνα «σφύριξε» ο Μάρτης (Γαρδικιώτης, Μπεκάρης).

ΑΕΛ (Σ. Παλαιοχωρίτης): Σμοϊλης, Νικόπουλος, Σπ. Γαστεράτος, Σπ. Καλογερόπουλος, Ν. Γαστεράτος, Χρ. Καλογερόπουλος, Κοκκινίδης, Κάντας, Φ. Βλάσσης, Π. Βλάσσης, Δ. Πανδής. Έπαιξαν και οι: Ν. Βλάσσης, Ν. Κουλούρης, Πλασκασοβίτης.

ΑΦΡΑ (Σ.Πανάρετος): Βίτσος, Τσιλιμπάρης, Ν. Ζώτος, Στ. Ζώτος, Κροκίδης, Τ. Ρίγγας, Α. Ρίγγας, Παρασκευάς, Λαμπίρης, Μπασιούκας, Μούτας. Έπαιξαν και οι: Μπασιάς, 

Αρθρογράφος....Ηλίας Αλεξόπουλος(CORFUSPORTS.GR).