ΛΕΥΚΙΜΜΑΡΑ!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ(Α.Ε.Λ.)



ΜΕΛΟΣ: Ε.Π.Ο Ε.Ο.ΠΕ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ε.Π.Σ.Κ
ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ: 1062
ΣΤΑΔΙΟΥ 1 ΛΕΥΚΙΜΜΗ 49080 ΑΦΜ: 090308734
Τηλ.: 2662022946 τηλ./φαξ: 2662029058
Κιν.: 6978890076 email: makantai@otenet.gr

aleuximon@yahoo.gr

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΔΙΩΚΤΕΣ'' ΜΑΣ

2014-02-22 22:15

Με εκπληκτική εμφάνιση στο α’ και σούπερ Μπαλανίκα (χατ- τρικ), Τζέλο, η ομάδα του Καμμένου, συνέτριψε με 4-1 τον «λαβωμένο» ΑΠΣ.

*

Κανάλια; Τι Κανάλια, ωρέ... Τανάλια, πες καλύτερα! Απ’ εκείνες τις σύγχρονες, με το ανθεκτικό ατσάλι και τα τροχισμένα δόντια, που αν σε πιάκουν στη δαγκάνα τους, σου σφίγγουν το λαιμό, μέχρι σκασμού. Και εξωτερικά, καλαίσθητες, ε... Λειτουργικές, αποτελεσματικές και όμορφες σε συσκευασία, τρία σ’ ένα...

Η τελευταία τους version, εμφανίστηκε σήμερα, Σάββατο (22/2) το απόγιομα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ. Προς... δυστυχία των Μπενιτσών. Είχαν που είχαν τις απουσίες τους οι Μελανόλευκοι, μετά το δραματικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, κόπιασαν και οι... τανάλιες του Καμμένου, ορεξάτες, έβλεπες το α’ ημίχρονο και έτριβες τα μάτι σου!

Μα, 0-4; Ω, ναι! 0-4. Και θεμέλιο- μπετόν αρμέ, σ’ έναν σούπερ θρίαμβο για την ΑΕΚ, με «όχημα» το καλύτερό της 45λεπτο εδώ και... χρόνια!

Και οι... εργοδηγοί; Άκης Μπαλανίκας σε ρόλο «εκτελεστή», Θωμάς Τζέλος, σε ρόλο «εγκεφάλου» και η «μηχανή» στο φουλ! Στα πόσα σταμάτησε ο Άκης; Στα τρία! Τρία γκολ σε ντέρμπι, όλα σ’ ένα ημίχρονο, χατ- τρικ ατόφιο, αυθεντικό! Τούτος άνοιξε το... χορό, στο 11’ (πλασέ, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη του Τζέλου), τούτος έκανε το προβάδισμα πιο καθαρό και από τζαμόπορτα με... Άζαξ (στο 17’, πίεσε, έκλεψε και πλάσαρε σωστά στο τετ α τετ), τούτος έβαλε και το... κεράσι, στο 40’, με καταπληκτικό, διαγώνιο τελείωμα στο απέναντι «παράθυρο», από αριστερά (και μετά από, κατ’ αρχήν, καλή ομαδική ενέργεια).

Και το τρίτο; Στο 25’, με κεφαλιά του Βαρθολομαίου, μετά από εκτέλεση φάουλ. «Μαρτυρά» σωστά όλο αυτό το... timeline, μονόλογος; Εν πολλοίς, ναι.

Ο ΑΠΣ, βλέπετε, σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπόρεσε να βγάλει ουσιαστική αντίδραση – άντε, πλην ενός σουτ του Δημητριάδη, στο 36’, που «έξυσε» το δοκάρι (ίσα- ίσα, που σε μια- δυο περιπτώσεις, Μπαλανίκας και Τζέλος, πλησίασαν και σ’ άλλο γκολ).

Μόνο (μια κάποια) στην επανάληψη, όταν, λογικά, η ΑΕΚ έριξε στροφές, προτιμώντας, με ορθολογισμό, να διαφυλάξει τα σπουδαία κεκτημένα. Το αποτέλεσμα; Στα... πιο «χοντρά», η μείωση, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούργα (το κέρδισε ο ίδιος) στο 53’ και, αργότερα, ένα δοκάρι με τον Τράνακα. Την ίδια ώρα, που, στο χώρο, η ΑΕΚ έβγαζε κάποιες καλές δικές της απειλές, με Άκη και Βαρθολομαίο. Αλλά τι να συζητάμε για το β’... Για την οικονομία του απογεύματος, αδιάφορο. Η ΑΕΚ στα καλύτερά της και ο ΑΠΣ (πέραν απ’ ό,τι άλλο) «λαβωμένος» (αγωνιστικά και ψυχολογικά) απ’ τον αγώνα των Αγ. Δέκα. Η «μετάφραση» αυτού; Η ΑΕΛ έφυγε +5 στη «μάχη» της δεύτερης θέσης και, παράλληλα, ο Ηρακλής τον «έπιασε» στην τρίτη. Και πάμε για... ροντέο. Με το ηθικό να οφείλει, πια, να ξαναγίνει ακμαίο...

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κολυτάς (Θ. Βλάσσης, Κρασάκης), ο οποίος, προς το τέλος απέβαλε (στην ίδια φάση) πρώτα, τον Γιούργα (για εκτός φάσης χτύπημα στον Τζέλο) κι εν συνεχεία, τον Μεχίλη (που ζήτησε το λόγο και του χρεώθηκε απώθηση).

ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ (Σπ. Γιαννούλης): Μάστορας, Γιούργας, Στρατηγός (Α), Μεγαλογένης, Καραντινός, Γιαννιώτης, Κοντός, Δημητριάδης, Τράνακας, Στρατηγός (Δ), Λέσι. Έπαιξαν κι οι: Κατσούλης, Ριγανάς, Χονδρογιάννης

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Ν. Καμμένος): Μ. Δουκάκης, Ριστάνης, Μ. Δουκάκης, Μάμος, Ρουβάς, Σκλαβούνος, Βαρθολομαίος, Τζέλος, Ράλλης, Μπαλανίκας, Μεχίλης. Έπαιξαν και οι: Αυγούστης, Βελιανίτης.